Rofresco - Operating voor op kantoor - YourSelector

Rofresco - Operating voor op kantoor

Rofresco - Operating voor op kantoor
Rofresco - Operating voor op kantoor
Rofresco - Operating voor op kantoor
Rofresco - Operating voor op kantoor


Gezond en positief werkklimaat

Rofresco biedt een combinatie van producten en dienstverlening die bijdragen aan een gezond en positief werkklimaat.

Ons assortiment biedt mogelijkheden om de werksfeer positief te stimuleren! Uw werknemers zullen zich meer gewaardeerd voelen. Het ziekteverzuim zal afnemen en de productiviteit zal toenemen. Veel voordelen dus waarvan u als bedrijf kunt profiteren! Denkend aan fruit hoeven we niet veel uit te leggen. Ook interieurbeplanting zorgt voor een gezond werkklimaat en stimuleert de werksfeer op een positieve manier. Diverse onderzoeken van TNO bekrachtigen dit. Maar wat dacht u van verstrekking van gezonde voeding en als blijk van waardering een bosje bloemen bij jubilea of andere aangelegenheden? Bent u zich verder bewust van de reinheid van uw koffievoorziening? Lekkere koffie komt uit een schone automaat!

Door de producten en diensten te combineren, zijn er oplossingen mogelijk om op een restauratieve sfeer te cateren vanuit consumptieautomaten, in een inspirerende lunch- / loungezetting. Op deze manier is een prettige ambiance te creëren om gasten te ontvangen, kleine meetings te houden, een flexlocatie voor de buitendienst te bieden of natuurlijk gewoon om te lunchen.

Hiermee bieden wij een variant tussen een toch wel redelijk kostbaar bedrijfsrestaurant en een statische kantine,  welke vervolgens ook nog eens bijdraagt aan de gezondheid van uw personeel! Wij kunnen adviseren en begeleiden in de ontwikkeling en de opbouw van een restauratieve cateringruimte. Wij kunnen het volledige plaatje aanleveren en vervolgens operationeel houden met bijvoorbeeld onze Automaten service en/of onderhoudsplan voor de beplanting.


Meer weten over,
klik hierDienstenROFRESCO VERZORGING KOFFIEAUTOMATENVerzorging overige consumptieautomatenRofresco Automaten CateringRofresco gezonde voedingRofresco interieur beplantingRofresco bloemenVerkrijgbaar bij

 


Beoordeel het product

https://yourselector.nl/privacy-statement-yourselector/Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN