Roast ‘n Toast - Koffie voor op kantoor - YourSelector

Roast ‘n Toast - Koffie voor op kantoor

Roast ‘n Toast - Koffie voor op kantoor
Roast ‘n Toast - Koffie voor op kantoor
Roast ‘n Toast - Koffie voor op kantoor
Roast ‘n Toast - Koffie voor op kantoor


De eerste micro-koffiebranderij van Veenendaal.

Voor dagelijks vers gebrande specialty koffiebonen kunt u bij ons terecht. De koffiebonen van Roast ‘n Toast zijn van de beste kwaliteit, vers, en biologisch!

Roast ’n Toast werkt met 100% handgeplukte koffiebonen die rechtstreeks van de plantage aan ons worden geleverd, waarna wij ze in onze branderij branden. Het brandproces van koffie is een kunst. Er is veel ervaring nodig om de juiste temperatuur en tijdsduur te vinden. Hierdoor zijn onze gebrande bonen van uitstekende kwaliteit en smaak door de ervaring van onze meesterbrander Aart.

Aart, eigenaar en meesterbrander van koffiebranderij Roast ’n  Toast in Veenendaal is groot liefhebber van goede koffie. Daarom is hij sinds 2015 zijn eigen branderij midden in Veenendaal gestart.

Roast ’n Toast is leverancier aan restaurants, bedrijven en particulieren. Wij importeren de koffiebonen rechtstreeks van de plantages naar Nederland. Dit is uiteraard 100% slavernij-vrij en duurzaam. Doordat wij een kleine branderij zijn leveren wij aan ieder die interesse heeft.
 

 Beoordeel het product

https://yourselector.nl/privacy-statement-yourselector/Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN