Fucking Strong Coffee - Brazil - www.goodbeans.nl - Verzendkosten €5,95 - YourSelector

Fucking Strong Coffee - Brazil - www.goodbeans.nl - Verzendkosten €5,95

Fucking Strong Coffee - Brazil - www.goodbeans.nl - Verzendkosten €5,95

12.00Verkrijgbaar als      
Omschrijving

Maak kennis met onze Fucking Strong Coffee uit de groene heuvels buiten het bruisende São Paolo, Brazilië. Old school nootachtig, met een vleugje gedroogd fruit.

Dit is een comebackverhaal. De staten São Paolo en Paraná waren in de jaren 1960 levendige koffieproducerende regio's, maar een reeks destructieve vorst en de opkomst van koffieproducenten dichter bij de evenaar dwongen veel boeren noordwaarts van hun land. Onlangs hebben stijgende temperaturen de gestripte regio nieuw leven ingeblazen, wat nieuwe kansen biedt voor koffieproducenten. Onze partners, Capricornio, brachten 20 ambitieuze boeren samen in het kader van het Four Seasons Project en hielpen hun boerderijen om te vormen tot ecologisch duurzame en innovatieve activiteiten.

Deze bonen zijn afkomstig van een van hun natuurlijk verwerkte "kenmerkende" melanges van een verzameling boerderijen in São Paolo. Hun ligging aan de randen van de latitudinale grenzen voor koffieteelt legt een uitzonderlijke druk op de kersen, waardoor ze langzaam maar mooi rijpen. Het resultaat is, dankzij zorgvuldige teelt, verrassend complex maar geruststellend nootachtig. Groovy en old school, zou je kunnen zeggen.


 


Beoordeel het product

https://yourselector.nl/privacy-statement-yourselector/Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN