BLOOSS Coffee - Koffie voor thuis - YourSelector

BLOOSS Coffee - Koffie voor thuis

BLOOSS Coffee - Koffie voor thuis
BLOOSS Coffee - Koffie voor thuis
BLOOSS Coffee - Koffie voor thuis
BLOOSS Coffee - Koffie voor thuisBLOOSS coffee is in 2015 opgericht. Nadat het koffievirus ook bij mij was toegeslagen werd ik verliefd op de koffieboon maar zeker ook op de koffiebranders van Giesen Coffee Roasters. Na de fabriek van Giesen in Ulft bezocht te hebben ben ik bij Meester Kees in de schoolbanken beland. Hij heeft mij nog meer wegwijs gemaakt in de koffiewereld, leren koffiebranden en nog meer leren houden van het boontje [al hoefde hij voor dat laatste niet echt moeite te doen, ik stond in Carré en het licht ging aan.

Ons doel? Nog meer mensen laten mee genieten van BLOOSS coffee & tea zodat wij kunnen blijven doen wat wij het liefste doen, namelijk koffiebranden,  blijven zoeken en vinden van mooie thee[melanges],  en daardoor de wereld een stukje mooier maken.

Klik hier voor het assortiment
 Beoordeel het product

https://yourselector.nl/privacy-statement-yourselector/Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN